X Radio • İstanbul 103.8

Radyo Stream
Play/Pause
Amo988

Amo988’in "Yansam" Şarkısı Türkiye ve Avrupa’da Büyük Başarı Elde Ediyor

Sosyal medyada paylaş:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Reddit
LinkedIn

Amo988’in “Yansam” Şarkısı Türkiye ve Avrupa’da Büyük Başarı Elde Ediyor!

Başarılı sanatçı Amo988, yeni teklisi “Yansam” ile Türkiye ve Avrupa’da müzik listelerini altüst ediyor. Sanatçı, bu şarkısıyla kariyerindeki yükselişi sürdürüyor.

“Yansam” Şarkısı Dinleyicilerden Tam Not Alıyor

Amo988, önceki hitleri “Yüreğim Ağlar”, “Yandım Gönlüm” ve “Elini Ver” ile müzik listelerinde büyük başarı yakalamıştı. Yeni teklisi “Yansam” da kısa sürede hayranlarının beğenisini kazanarak müzik listelerinde hızla yükseliyor.

Türkiye ve Avrupa’da Listelerde Üst Sıralarda

ETL Records etiketiyle yayınlanan “Yansam”, Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar arasında ilk 50’ye girmeyi başardı. Radyo ve müzik kanallarında geniş yer bulan şarkı, Türkiye’deki müzikseverlerin favorisi haline geldi.

Avrupa’da Büyük İlgi

Türkiye’deki başarısının ardından, “Yansam” Avrupa’da da büyük ilgi görüyor. Almanya, Hollanda, Fransa, Avusturya ve İngiltere’de listelerde hızla yükselen şarkı, Avrupa müzik sahnesinde de önemli bir yer ediniyor.

Amo988, Müzik Dünyasında Yükselişini Sürdürüyor

Her geçen gün başarılarına bir yenisini ekleyen Amo988, “Yansam” ile dinleyicilerine enerjik bir müzik deneyimi sunuyor. Şarkı, tüm dijital platformlarda dinlenebiliyor ve sanatçının müzikal kariyerini daha da güçlendiriyor.